ابداع شباب بحرى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


 
الرئيسيةhttps://wwwadawyفيس بوكأحدث الصورالتسجيلدخول
روابط التحميل بالمنتدى جميعها مختصره وبضغطه واحده يتم التحميل وبدون صفحات مزعجه ولا عدادات للوقت
روابط التحميل بالمنتدى لن تظهر وانت زائر وهناك بعض روابط تحتاج رد يرجى التسجيل
رابط ديفكس هوا رابط شبيه بالتحميل من اليوتيوب كل ماعليك هوا الضغط على علامة التشغيل وسيفتح برنامج التحميل الخاص بك فورا
عملية التسجيل فى المنتدى والتفعيل تم اختصارها لتصبح فى اقل من دقيقتين وتم اختصارت البيانات حتى تكون عملية التسجيل بسيطه لكل الزوار
اذا كـــــــــانت لديك افـــــــــكار لتطـــــوير المنــــــــتدى فشـــــــــاركنا وكـــــن احد المؤســـــسين

 

 طريقة عمل سندوتش بيتزا (هوت دوج)

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
adawy1985
مؤسس الموقع
مؤسس الموقع
adawy1985


عدد المساهمات : 2443
تاريخ التسجيل : 10/05/2010
العمر : 38
الموقع : wwwadawy.yoo7.com

طريقة عمل سندوتش بيتزا (هوت دوج) Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل سندوتش بيتزا (هوت دوج)   طريقة عمل سندوتش بيتزا (هوت دوج) I_icon_minitimeالجمعة أغسطس 05, 2011 3:09 am

المكونات


كيلو دقيق
كيس خميره فوريه
نص لتر ماء دافئ
زيت
طماطم قطع
جبنه رومى
لحم مفروم
فلفل اخضر
زيتون
معلقة سكر
ربع معلقة ملح
2 بيضه



طريقة تخمير العجينه

ضعى الدقيق فى وعاء وافتحى فى داخله فتحه لتسكبى فيها الخميره
ضعى محتويات الكيس داخل نص كوب مياه دافئ وقلبيه جيدا
اسكبيها داخل الدقيق
قومى بالتقليب حتى يتوزع السائل
بعدها انزلى بالماء الساخن على الدقيق برفق حتى تحددى احتياجات الدقيق من الماء
ضيفى معلقة السكر ورشة الملح
وضيفى ربع كوب زيت

ستجدى العجينه اصبحت اكثر تماسك وانسيابيه


ضعيها داخل اناء وغطيها بكيس نايلو او قماشه
تأخذ عملية التخمير حوالى 20دقيقه
الخطوه التاليه
جهزى محتويات السندوتش من الجبنه الرومى واللحمه والطماطم والفلفل وضعيهم فى طبق كبير منفصلين عن بعضهم


بعد ذالك قسمى العجينه الى 6 قطع اى 6 سندوتشات
افردى كل قطعه جيدا كفرد البيتزا
وقمومى بحشوها وفى نهاية الحشو ضيفى رشة زيت مع جزء بسيط من البيض

احكمى غلق السندوتش
ضعيه فى الفرن لمدة 10 دقائق بحراره متوسطه



والف هنا وشفا


تتكلف هذه العمليه كما شرحت
كيلو دقيق ب 4 جنيه
تمن رومى ب 5 جنيه
2 بيضه ب 1.5
ربع زجاجة زيت 2.5
نص كيلو طماطم ب1.5
نص مفروم ناعم ب 6 جنيه
زيتون وفلفل وخميره ب2 جنيه

الاجمالى 22.5 جنيه مصرى


ثمن السندوتش فى المحلات 10 جنيه
اى اجمالى 60 ثمن لل 6 سندوتشات




الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://wwwadawy.yoo7.com
 
طريقة عمل سندوتش بيتزا (هوت دوج)
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بيتزا العيش السريعه
»  طريقة عمل محشى الممبار
» فيديو طريقة عمل فطيره بالسجق
» طريقة عمل اللوبيا الجافة
» طريقة عمل عجينة البيتزا...

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ابداع شباب بحرى :: المطبـــــــــــــــــــــــخ العربــــــــــــى-
انتقل الى: